divendres

ENTRE LA LEGALITAT I L’ÈTICA

No és la primera vegada ni serà la última, que la Regidora d'Hisenda, ens recorda l'important esforç i sacrifici que els ha suposat no apujar-se l'IPC als sous que perceben, degut a la dolenta situació econòmica del nostre Ajuntament...

Tal abnegació, seria digna de ser lloada sinó fos pels importants emoluments que s'han atribuït, la qual cosa ridiculitza el gest fins a rebaixar-lo a la categoria d’insult.

És de suposar que després d’aquesta magnànima generositat, el fet que algun membre de l’Equip de Govern “aparqui en la zona blava amb l'acreditació de regidor sense obtenir el preceptiu tiquet d’aparcament”, és degut a un error de competències, i no al paupèrrim salari que percep.

El Decret 993/09, s’ha d’entendre com a lícit, i com a tal el llavors regidor Josep Canals Molina, (degut al seu escàs sou, sense pujada de l’IPC...) va sol·licitar l'abonament dels tiquets d'aparcament per un import total de 16,86 €, segurament aquestes despeses es van produir en la seva infatigable tasca de buscar recursos econòmics per al nostre municipi.

Tot molt legal, encara que la legalitat i l'ètica, malgrat ser paral·leles puguin haver optat per agafar una bifurcació.