dilluns

DESMANTELLADA L'ÀREA D'URBANITZACIONS

URBACOR i CiU, sota la tutela d'ERC han tornat, un cop més, a desmantellar l'Àrea d'Urbanitzacions, segurament amb l'argument que d'aquesta manera podran gestionar millor els recursos, però la realitat és que aquesta era l'única eina de la que disposàvem les urbanitzacions per millorar la nostra situació i ara ens trobem de sobte amb el fet de que l'han integrat dins dels Serveis Tècnics.
Aquest fet ens dona una idea de l'interès de l'actual Equip de Govern envers les urbanitzacions, no hi ha partides previstes als pressupostos, no hi ha diners per realitzar ni el més mínim manteniment i la veritat és que algunes urbanitzacions es troben en una situació molt precària.
Davant de tot això, queda clar que URBACOR és només un company de comparsa dins de l'Ajuntament. Després de totes les promeses electorals incomplertes, després de tantes paraules buides, creiem que només per dignitat hauria de presentar la seva dimissió i passar directament a l'oposició. Evidentment no ho farà ja que s'aferra a la seva "posició" per arribar a fi de mes...