dilluns

PERLAS A INTERNET

«El tripartit és l'opció correcta per continuar les polítiques socials iniciades. A més, el país no està preparat per a un govern de front català com el que representaria el pacte amb CiU, s'hauria dividit la societat.»
JOSEP CANALS. REGIDOR DE CORBERA DE LLOBREGAT.
------------------------
No és d’estranyar que la gent estigui cada dia més farta dels polítics de Corbera: primer, la prepotència i l’autoritarisme del govern CiU+CUC+PP; ara, el desconcert amb la sorprenent (o no tant?) elecció de la nova alcaldessa socialista que, curiosament, ha rebut el vot del PP. “Som innocents i no volem pensar que des d’instàncies comarcals s’hagi lligat el suport del PP al PSC després de les actituds feixistes d’aquest darrer”, afirma Josep Canals.
-------------------------
El proper 12 d’octubre, festa d’Espanya, la Secció Local d’ERC de Corbera de Llobregat organitza un acte que combina la ironia i la reivindicació. Es tracta d’una caminada popular “per l’alliberament de la sobirania espanyola del Puig d’Agulles, el cim més alt de la serra d’Ordal”
Segons Josep Canals, president d’ERC-Corbera, “es tracta de rebutjar, una vegada més, l’espanyolitat de Catalunya i de dir ben clarament que el 12 d’octubre no és la nostra festa. I què millor per a això que posar en evidència el ridícul que representa el nacionalisme
.
---------------------------
También nos ha llegado por email, la presión del cargo electo y regidor de Corbera de Llobregat, Eric Blanco Moragasy: Advenit assinus pulcher et fortissimus... La ignorància és cura amb educació. L'estupidessa, amic meu, per desgràcia és incurable. añadiendo en un segundo mensaje: Ara ho tenim més clar. Por cierto. ¿Qué quiere decir Advenit assinus pulcher et fortissimus...?
-------------------------
L’ordre ha estat subvertit i ens esperen tot tipus de calamitats i malastrugances. La ciutat caurà, els bàrbars arribaran a les portes de les muralles fictícies de Can Xorra, Can Negre, l'Aregall i Rafamans. Els camps cremaran fins a quedar estèrils i les noies deixaran de ser fèrtils.
ERIC BLANCO ¿¿¿¿????