diumenge

L´AVANÇADA DE DESEMBRE

Tots som conscients de la crisi, especialment a la construcció, i malauradament a Corbera la construcció és una peça clau del finançament municipal, davant la crisi només ens queda recórrer a l’enginy i les alternatives que es pressuposa han d’aportar els partits que governen el municipi. Aquests partits abans de les eleccions “clamaven al cel” per la pressió fiscal existent i proposaven rebaixes d’impostos, economies alternatives, nous finançaments,... i a més prometien tenir la solució.

Ja hem comprovat que mentien descaradament, ja què han pujat els impostos i les taxes al màxim i per això no feia falta un pla de finançament, ni tampoc per passar de 9 milions de deute a pagar en 11 anys, a tenir un deute de 14 milions per pagar en 12 anys.

Però per justificar la manca d’iniciatives, de propostes, la nul·la gestió i la seva incompetència res millor que un pla de finançament que justifiqui la pujada d’impostos, i d’aquesta manera poder culpar de la situació a l’anterior Equip de Govern.

Malgrat tot, des de GIU us volem desitjar unes Bones Festes!