dimecres

Corberencs i Corberenques,

Aquest proper diumenge dia 28 estem cridats, una vegada més, a les urnes, malgrat tot o bé precisament per això us vull encoratjar a anar massivament a exercir el vostre dret a vot.

Molts pensareu que els moments actual treuen les ganes d’anar a votar, però és en moments de dificultat quan més s’ha d’exercir aquest dret, cadascú de nosaltres ha d’ésser coherent amb la seva ideologia i sentiment polític i votar a aquell partit amb el que es sent més identificat o a aquell que creu que pot fer minvar amb major contundència i responsabilitat el desordre polític i econòmic en el qual estem immersos.

Jo, ni com a Pere Alegrí, ni com a part integrant de G.I.U. vull orientar, ni tant sols intentar-ho, el vostre vot cap a cap partit polític en concret però des d’aquestes línies si vull demanar-vos que diumenge anem tots a votar per poder assolir un govern fort capaç d’assolir els objectius que necessitem i reclamem la ciutadania catalana.

Per tal d’aconseguir una Catalunya forta necessitem un govern català que pugui anar a Madrid a exigir tot allò que ens mereixem, i per poder exigir hem de demostrar que una gran majoria dels catalans ens hem mobilitzat anant a votar per escollir aquell que creguem que pot ésser el millor president per Catalunya durant els propers quatre anys.

Des d’aquí vull informar-vos que actualment G.I.U. es troba en un moment de profunds canvis, els quals esperem siguin per a bé, preparant les properes eleccions municipals hem reunit un grup de persones qualificades i engrescades per a treballar per Corbera, els quals estem preparant un programa electoral pensat per la totalitat de Corbera i per a la seva ciutadania.

Des d’aquí vull animar a tothom que tingui qualsevol proposta a fer pel bé de Corbera ens l’adreci i ens comprometem a estudiar la seva inclusió en el nostre programa electoral.

Aprofito l’avinentesa per desitjar-vos unes Molt Felices Festes i un Molt Pròsper Any 2011.

Pere Alegrí