diumenge

NOU ALCALDE

Es van complir els compromisos i es clarifiquen les postures, per fi la realitat s'ha fet palesa i és evident que el veritable mandatari ha pres el poder.


Tal com era previsible el senyor Canals és el nou alcalde del nostre municipi, el que era un secret a veus, és ara una evidència.


No entrarem a valorar la gestió de l’ex-alcalde, Manel Ripoll, d'això ja s'encarregarà el partit i els seus votants, GIU ho va dir ben clar en l'acte de relleu de càrrecs, però volem repetir part del que vam dir en la presa de possessió:

“Dos anys criticant a l'oposició, quan no insultant o insinuant irregularitats.
Dos anys sense acceptar col·laboració ni aportacions.
Dos anys boicotejant mocions o presentant d'alternatives.
Dos anys, sense donar opció a participar de la vida política del municipi,
i dos anys després, res ens indica que els següents seran diferents.”

Potser el més destacable de l'acte, no va ser la presa de l’Alcaldia, sinó el desplegament mediàtic per a l'ocasió, dirigents d'ERC a tots els nivells, semblava més un acte de campanya general que un canvi municipal.


Tota aquesta parafernàlia per sortir als mitjans de comunicació, i el més lamentable és que l'única notícia que destaca la premsa, són les declaracions d'un dirigent respecte al finançament autonòmic.

Això si, vam poder observar al nostre amfitrió, senyor Canals, atenent als seus convidats i anar de cap per intentar sortir a la foto.


El món del revés!