divendres

Projecte del camp de futbol


La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Corbera el projecte del camp de futbol

L'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Corbera de Llobregat el Projecte bàsic i d'execució del camp de futbol; un treball que està inclòs dins el protocol Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat any 2006, i que disposa d'un ajut de la Corporació de 27.000 euros.
El projecte contempla un nou camp de futbol de gespa artificial en substitució de l'existent, que s'ubica en una antiga pedrera al costat del casc urbà, actualment inclosa dins un sector de desenvolupament urbanístic com a sòl d'equipament. El treball preveu la implantació del camp, l'edifici d'espais complementaris, la urbanització d'un aparcament i el tractament bàsic de la base del murs de la pedrera i dels espais de l'entorn.La inversió prevista al pressupost del projecte ascendeix a 2.942.879,30 €, que fan referència als següents aspectes bàsics de l'equipament: camp de futbol, grades i tribuna: 1.373.434,82 €; espais complementaris:1.249.387,37 €; aparcament: 178.648,43 € i 141.408,69 euros corresponen a escomeses, seguretat i salut, control de qualitat i altres.

D'altra banda, el Servei d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, gràcies a un conveni entre la Corporació, l'IMSERSO i la Fundació ONCE.; ha lliurat també a l'Ajuntament de Corbera de Llobregat el Pla d'Accessibilitat. Aquest document permetrà el desenvolupament autònom de les persones amb mobilitat reduïda i resoldre els problemes d'interacció amb l'entorn.