dilluns

Tradicional aperitiu de Nadal

Corbera de Llobregat, 22 de desembre de 2008

Excel·lentíssim senyor,

He rebut la seva invitació per a la celebració el proper dia 23 de desembre del tradicional aperitiu de Nadal. Aquest acte recull l'esperit nadalenc que ens envaeix a tots en aquestes dates, però desgraciadament a Corbera de Llobregat aquest esperit és temporal i té una data de caducitat molt curta, ja que per gaudir plenament del Nadal seria necessari oblidar tot el que ha succeït aquest any 2008, i la veritat és molt difícil!

L’esperit nadalenc, el busquem i el busquem... però no el trobem..., “les poques llums” nadalenques amb les quals l’Ajuntament ha pogut il·luminar el municipi en general i les urbanitzacions en particular, tampoc ens ajuden gaire a trobar-lo.

Vostè i el seu Equip de Govern han anat recordant-nos cada dia la dolentíssima situació econòmica del municipi, i per nosaltres no seria ètic incrementar ni 1 € la despesa de l’Ajuntament, desprès de portar divuit mesos escoltant-los dir que no hi ha diners!

Per tant, li comunico que no assistiré a l’aperitiu que es celebrarà el proper dimarts 23 de desembre de 2008.

Malgrat tot, rebi els meus desitjos més sincers perquè pugui celebrar al costat dels seus familiars i amics unes Bones Festes i que el 2009 sigui un any en què la prosperitat i els bons propòsits, no es quedin relegats a meres intencions.


Andrés Palacios