diumenge

DESPROPÒSITS DESPROPORCIONATS AMB UNA INAUGURACIÓ VIRTUAL!

Dissabte, quatre d’abril a les 12.00 hores es va realitzar la inauguració del camp de futbol, malgrat que a la web municipal la data que apareix és el catorze d’abril?

Hem de dir, que si algú espera veure un camp completament acabat quedarà molt decebut, ja que només hi ha “nova herba”.






La pluja dels darrers dies ja ha convertit en inaccessible una part important del perímetre del camp i a més encara no hi ha enllumenat.



En aquest “nou camp” acabat d’inaugurar, els membres de la Societat Atlètica Corbera (SAC) hauran de realitzar la seva preparació en “fila índia” donada l’escassíssima amplitud de la pista perimetral, podríem parlar també dels passos de tub, de la fermesa del ferm, etc, però hi ha coses que són tan obvies!



L’Equip de Govern ha convidat totes les entitats del municipi a la inauguració, però el Club de Futbol Corbera no assisteix, quina mena de celebració es pot fer sense l’assistència dels seus principals impulsors? No es podia haver triat altra data que no coincidís amb els horaris de competició dels jugadors del CFC?


Celebrar una inauguració d’un projecte inacabat, ens sembla una actitud absurda i a més demostra una gran irresponsabilitat a nivell polític. Per què s’ha fet d’aquesta manera? Per sortir a la foto?


L’Alcalde ha fet un discurs fred i molt impersonal. No entenem com ha pogut pronunciar-lo sense ruboritzar-se, ja que faltaven moltes persones implicades en aquest municipi des de fa molts anys, algunes no han pogut assistir i d’altres no han volgut fer-ho, per no ser còmplices d’aquesta parafernàlia mediàtica.


Voldríem fer un apunt del discurs del senyor Alcalde: quan ha parlat als assistents del finançament de les obres del camp per part de la Diputació, ha oblidat fer esment d’un detall important, el seu Equip de Govern al seu dia va renunciar a catorze subvencions que beneficiaven a moltes més persones que les usuàries del propi camp.

Som conscients que mai es pot acontentar tothom, però amb aquesta actitud es demostra una vegada més que l’Equip de Govern només intenta augmentar “l’ego” del propi Equip de Govern.