dimecres

PLE DEL DIA 12 DE MAIG DE 2009

El dia 4 de maig des de GIU vam presentar un escrit a l’Ajuntament en relació a l’aprovació de l’Ordenança de Convivència i Civisme, que era un dels punts de l’ordre del dia del ple que s’havia de celebrar el dia 12 de maig, us transcrivim literalment la nostra petició:

EXPOSA

Amb motiu de la modificació de l’Ordenança de Convivència i Civisme del nostre municipi i amb la finalitat que aquesta pugui tenir una participació massiva del conjunt de la ciutadania de Corbera de Llobregat, i ja que al cap i a la fi el ciutadà serà el més afectat per la posterior aplicació de l’esmentada Ordenança.

DEMANA

- Que s’iniciï un període de trenta dies d’exposició pública de l’Ordenança, amb anterioritat a la presentació al ple de la proposta d’aprovació, per tal que els ciutadans puguin fer les seves aportacions i d’aquesta manera gaudeixin plenament d’un procés participatiu i transparent, al qual, a més, la seva opinió és essencial.

- Que es comuniqui a tots els ciutadans i entitats del municipi l’inici del procés participatiu.

- Que per tal de donar la màxima difusió a la proposta de modificació de l’Ordenança de Convivència i Civisme, aquesta sigui inclosa a la web municipal i a més es generi un espai a on el ciutadà pugui enviar totes les seves aportacions i comentaris.

Doncs bé, es va celebrar el ple de l’Ajuntament i l'Equip de Govern va aprovar l'Ordenança de Convivència Ciutadana, actuant un cop més sense tenir en consideració l’opinió dels ciutadans del municipi.

CiU, ERC, Urbacor i ICV-EUIA han actuat altre vegada sense la transparència necessària. La participació ciutadana i el consens han quedat arraconats al fons del calaix, només són paraules buides que van utilitzar durant les passades eleccions per omplir un espai als seus pamflets de propaganda electoral.


Des de GIU presentarem al·legacions a l'Ordenança aprovada.